Wheels4Health

Adventurebike training: we zijn vereerd dat we Wheels 4 Health hiermee kunnen ondersteunen. Wheels 4 Health is een Adventure-koppel uit Duitsland die grote reizen maakt op hun adventure bikes, om daarmee geld op te halen voor onderzoek tegen kanker bij kinderen. Hun doel is om 1 euro op te halen voor elke kilometer die ze maken op hun Yamaha XT1200Z Super Ténéré en Triumph Tiger 800 XRx. Met hun eerdere reizen naar de Noordkaap, Spanje & Portugal, Griekenland en Sardinië hebben ze al meer dan € 9500,- opgehaald voor experimentele oncologie in Schwerin als onderdeel van de kinderkliniek in Keulen.

Bij ARX Motorcycle Adventures zijn we dan ook vereerd dat we Wheels 4 Health kunnen ondersteunen met 2 gratis plekken in onze adventurebike training van juli 2021, waarmee ze veel geld besparen op hun budget. Het bespaarde geld hebben Nico en Jennifer direct overgezet naar een eigen donatie. Op deze manier hebben we indirect bijgedragen aan onderzoek tegen kinderkanker en dragen we direct bij aan de Off Road skills van Nico en Jenny! Dit past volledig bij onze missie: more skills, more adventure! Op hun blogpost (ook in het Nederlands) over dit onderwerp, geven ze aan waarom ze voor een adventurebike training bij ARX Motorcycle Adventures kiezen: geen grote aantallen cursisten, maar kleine groepen van van maximaal 4 personen en altijd 2 instructeurs. Tevens vindt de training niet plaats op een afgesloten terrein, maar op openbare wegen en in vrij toegankelijke gebieden.

Wil jij Wheels 4 Health ook sponsoren of ze op een andere manier ondersteunen bij het behalen van hun nobele doel? Bekijk dan hier hun website, YouTube-kanaal, Instagram- en Facebook-account.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en volg ons op Instagram, Facebook en Pinterest om op de hoogte te blijven van onze steun aan Wheels 4 Health, of houd gewoon onze website in de gaten: www.arxma.nl.

Zelf ook geïnteresseerd geraakt? Schrijf je dan snel in op onze adventurebike training!

– 16 januari 2021 –

No responses yet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *